News
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31.01.2023 Milk is one of the most important components of cheese. In the interview with the management of the Fromagerie Amstutz, we find out how the milk from the region gives the cheese its unique taste. -
Review of the year of Fromagerie Amstutz 2022
22.12.2022 We have every reason to be grateful for the past year and are aware that this cannot be taken for granted. The war in Ukraine shakes us and often leaves us powerless. This makes it all the more important that we do what we can. We care for our neighbours, for the environment and, together with our family and a strong team, we pursue the vision of Fromagerie Amstutz. From the bottom of our hearts, we wish you a Merry Christmas and a Happy New Year. -
"Cheese is fun and so modern!"
05.12.2022 In an industry interview on the cheese and dairy industry, "Lebensmittel-Industrie" talked to Christina Bachmann-Roth, founder and managing director of Gaudis AG and co-initiator of various regional of various regional marketing cooperatives and start-ups. -
We are hiring
24.10.2022 Article only available in French and German. -
Relocation of the Beromünster site to Fornet-Dessous
19.10.2022 Article only available in French and German. -
We are hiring
17.10.2022 Article only available in French and German. -
La Fromagerie Amstutz en tournée des festivals
04.10.2022 Cette année, la Fromagerie Amstutz a participé aux Swiss Cheese Awards et à la fête du fromage à Bâle. Notre fromage à pâte extra-dure Tête Dure s'est présenté pour la première fois dans son nouveau design lors des Swiss Cheese Awards et a remporté un diplôme dans la catégorie "fromages à pâte dure et extra-dure". -
Visite à la Fromagerie Amstutz
07.09.2022 Les Swiss Cheese Awards, qui se tiendront du 23.09.22 au 25.09.22, approchent à grands pas et auront lieu cette année dans le Val de Bagnes. -
La Fromagerie Amstutz emporte la Girolle d'or pour la meilleure Tête de Moine AOP
30.04.2022 Pour la Fromagerie Amstutz, la Fête de la Tête de Moine, qui s'est déroulée du 19 avril au 1er mai 2022, a été un véritable succès. Elle a lancé le nouveau fromage à pâte extra-dure Tête Dure, a remporté la Girolle d'or pour la meilleure Tête de Moine AOP Classique et a reçu le prix de l'innovation pour le développement d'une culture de petit lait pour la fabrication de la Tête de Moine. -
Gaudis AG and Fromagerie Amstutz SA merge
09.02.2022 After a successful collaboration, Christina Bachmann-Roth (Managing Director of Gaudis) and Menno Amstutz (Managing Director of Fromagerie Amstutz) have decided to go their common ways in the future. -
Médaille d'argent pour le fromage à pâte extra-dure de qualité bio
30.09.2021 Le fromage à pâte extra-dure de qualité bio remporte la médaille d'argent de l'excellence lors de la cérémonie nationale de remise des médailles à Delémont. Il est ainsi l'un des meilleurs produits régionaux suisses dans la catégorie des produits laitiers bio. -
Extrahard and vegetarian
12.02.2021 The cheese marketer Gaudis AG becomes a processor. In Beromünster, the leader product, the vegetarian extra-hard cheese, has been affinated, conditioned and delivered since mid-December. -
New cheese storage facility for Gaudis AG
10.02.2021 With a new cheese warehouse in Beromünster, cheese trader Gaudis AG enters the cheese affinity business. -
Du fromage dans l'espace virtuel - Gaudis le rend possible !
01.02.2021 Jeudi soir, Liza Gerber et Christina Bachmann-Roth étaient devant l'écran. La tension était à peine supportable. Toutes deux attendaient avec impatience leurs invités, qui allaient rejoindre le Zoomcall dans quelques minutes. Nous avons eu l'honneur d'organiser pour la société de conseil Bearing Point un cheesetasting en ligne avec nos spécialités fromagères Gaudis.